Google Adsense Nedir? – Adsense

Google Adsense Nedir? – Adsense
Google Adsense Nedir? İnternetten para kazanma yolları Nelerdir? 
                İnternet ve bilgisayarla biraz olsun haşır neşir olan hemen herkesin, büyük ya da küçük bir internet sitesi bulunmakta. İnternet sitelerinden düzenli olarak gelir elde etmeyi hemen hemen herkes ister.  Peki bu internet sitelerinden nasıl para kazanılabilir, bu yazımızda işte internetten para kazanma yollarını sizlere açıklamaya çalışacağız.
        Öncelikle bir internet sitesinden para kazanmanın en iyi yolu, elbette ki reklam almaktır. Ancak eğer konusunda çok iyi bir yerde internet siteniz yoksa, spesifik olarak reklam almanız güçtür. Dolayısıyla reklam networklerine katılmanız gerekir. Dünya üzerindeki en büyük reklam networkü ise Google Adsense’dir.
                Google’ın reklam servisi olan bu sistem oldukça sağlıklı işler. Öncelikle bu programa kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra sitenizin boyutlarına, renklerine ve koyacağınız yere göre reklam boyutu ve türü seçersiniz. Reklam türleri metin reklam ve görsel reklam olmak üzere ikiye ayrılır. Daha çok para kazanmak için her iki türlü reklamı da kullanmalısınız. Ancak bu network de bazı katı kurallar bulunur. Eğer networkten banlanmak istemiyorsanız, bütün bu kuralları tek tek inceleyerek, sitenizde harfiyen uygulamalısınız.

0 yorum: